7 tips til oprettelse af kvalificerende kredit for friværdi & realkreditlån

Ifølge Experian, en kredit score er et antal långivere brug til at hjælpe dem med at beslutte: “Hvis jeg give denne person et sms lån eller kreditkort, hvor sandsynligt er det jeg vil blive betalt tilbage til tiden?” Oplysningerne fra din kreditrapporter bruges til at oprette din kredit score.  Din kredit score vil altid være en vigtig ingrediens for lave renter, når kvalificerende til et pant eller hjem ansvarlig lånekapital.  

Før at få en kassekredit, få din gratis kredit rapport fra hver af de tre større kredit indberettende organer (kreditvurderingsbureauer): Experian, Equifax, TransUnion. Under føderale lovgivning, er du berettiget til en hvert år. Bestil online på annualcreditreport.com, eller ring. Kontroller for at sikre er ikke en andens oplysninger blandet ind i din rapport. Hvis det er tilfældet, straks kontakte CRA og har dem slette den. 

Følg disse tips til at hjælpe dig med at etablere kredit og opbygge din kredit score:

  1. etablere kontrol og opsparingskonti og vedligeholde dem ansvarligt.
  2. piggyback på en andens god kredit ved at blive tilføjet til et kreditkort som en “autoriseret” (fælles) bruger.
  3. få nogen til at co-underskrive et lån for dig (f.eks. finansiering af en bil eller andre lån med sikkerhed) og gøre dine betalinger til tiden.
  4. Anvend for studielån og gøre dine betalinger til tiden.
  5. ansøge om et kreditkort eller en sikret. Men sørg for, at udstederen rapporter til alle tre kreditvurderingsbureauer. Ellers vil ikke kortet hjælpe dig med at opbygge dit kredit.
  6. ansøge om en gas kort og et stormagasin kort at tilføje til din kredit mix.
  7. Brug dit kreditkort, regelmæssigt, men klogt. Foretage alle betalinger til tiden, fordi de to vigtigste faktorer i din score er, om du betaler dine regninger til tiden, og hvor meget du tilgængelige kredit du rent faktisk bruger.

Etablere og opretholde en god kredit vil gøre køber et hjem en hel del lettere for dig. Du vil kunne få en god fast forrentet lån i stedet at nøjes med en variabel rente kvik lån. Det hjælper også til tider du muligvis en friværdi kassekredit for hjem forbedringer eller et hjem ansvarlig lånekapital for konsolidering af gælden, herunder afdrage studielån.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.