Hvordan at narre folk til at spare penge

Få adgang til min gratis ressource bibliotek for kloge piger klar til at bygge virkelige rigdom! Ville du ikke elske at se en af disse NFL ejere, når nogen disrespects vores flag,”Trump sagde, at sige, ‘ få denne søn af en kælling uden for banen lige nu, ud. Han er fyret. Han er fyret!» “Skare af tilhængere brød ud i jubel. Formanden syntes at være at henvise til tidligere San Francisco 49ers quarterback Colin Kaepernick, der sidste år begyndte knæler under nationalsang at henlede opmærksomheden på uberettiget drab af sorte mænd af de retshåndhævende myndigheder.

Endelig, når du starter, vil du holde opdager måder at skære ned og spare. Du vil sandsynligvis begynde at nyde udfordringen at strække din husstand budget og trække vejret lidt lettere om tøj og fodre din familie trods den aktuelle økonomiske afmatning.

Må ikke købe nye skolebøger. Det er chokerende, hvor dyre lærebøger kan være. Før du trykker campus boghandel, se om du kan låne bøger fra en studiekammerat eller fra universitetsbiblioteket. Hvis ikke, køber brugte lærebøger på eller leje dem fra Chegg eller Barnes & Nobles lærebog service. En anden mulighed er at bestille digital lærebøger gennem websteder som iFlipd, som tilbyder en “pay-as-you-go” model.

Spild ikke noget: mindre end et århundrede siden, de fleste mennesker forstod at bruge op alt, hvad de havde og var meget effektive med deres ressourcer. Sørg for, at du holder alle knogler for at gøre stock, gemme pan dyppelse for at tilberede andre måltider og sørg for du bruger din friske producere klogt så du ikke ender med at smide noget af det fordi det har mistet sin friskhed.

Hvorfor ikke være ekstremt unormal? Du kan få meget billigere adgang til fitnesscenter og bruger det også!! Melde sig nemlig en klasse på en lokal community college (så lidt som $35 et semester). Brug derefter dit ID til at træne på community college gym. Det er meget bedre end $30-$40 om måneden de fleste fitnesscentre afgift.

Denne hurtig weekend projekt vil gøre dit brusebad mere effektivt, og du vil ikke føle en forskel i dit vandtryk. Lav-flow brusehoveder kan spare op til en gallon et minut (typisk brusehoveder bruger omkring 2.5 gallon per minut). Dette kan tilføje til store årlige besparelse af penge på vandforbruget.

Uanset om du ønsker at være en millionær (så frickin’ dårlig) eller blot ønsker at holde op med at bruge din lønseddel før du får det, er der nogle overraskende nemme måder at guffe væk lidt kontanter. Fra shopping smart at tage sig af dit tøj, har vi fået 94 nemme måder at spare flere penge hurtigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *