Hvordan til at gå på Pension hurtigt

Over de sidste par år, har Sarah og jeg stort set boet på en løn. Pensionering”bruges her som et udtryk til at beskrive en situation, hvor du ikke længere nødt til at arbejde for din indkomst. En anden lidt af professionel rådgivning til at planlægge en tidlig pensionering er at lære de juridiske smuthuller i eksisterende IRS forordninger, der vil tillade en førtidspensionisten til at få adgang til deres pensionskasser tidligt, uden straf eller restriktion.

Med obligationsrenter siger lav, en portefølje tilbagetrækning sats, der starter på 3% og justerer for inflationen er betragtet sikrere end den traditionelle 4%-reglen, Wade Pfau, professor i pensionsindtægter på The American College. Høje rente lån vil spise i pensionsindtægter ligesom kakerlakker fest under midt om natten i en skraldespand.

Sundhed bankbog er meget gavnligt, fordi de tilbyder tredobbelt skattefritagelse. Det er en god idé at kortlægge ting som dine økonomiske mål, herunder store betalinger, sundhedspleje behov og offentlige fordele vil du kunne modtage på forskellige stadier i dit liv.

Han arbejdede ti år på at spare ekstra penge, så at hans familie kunne stadig leve den livsstil, de havde vænnet sig til og Afslut han arbejder som læge til at undervise i engelsk. Men for de fleste mennesker, at få finansiel uafhængighed betyder at gøre nogle store ofre og få meget kreativt med deres forbrug vaner.

Husk på grundene til at mange folk forlader arbejdsstyrken – ofte tid det ikke er dem, gå på Pension når de har de økonomiske midler til at opretholde deres livsstil i pensionsalderen, men snarere ydre kræfter gør valg for dem. For eksempel, bygge jeg en finansiel mentorordninger business fordi jeg brænder for privatøkonomi, investering, og at hjælpe andre til at opnå liv i deres drømme.

Du skal stadig penge i din senere otium. For at opnå dette, mange førtidspensionister afhænger af indtægtskilder som udbytter, renter, eller (du gættede det) fast ejendom investering indkomst. Disse dage, et bedre udtryk for pensionering”kan være finansielle uafhængighed.” Det vil sige pensionering ikke er forbundet med en bestemt alder, og det kan føre til fortsat at arbejde eller frivilligt.

Mange mennesker antager deres udgifter vil falde når de går på Pension, men det er ikke nødvendigvis sandt. Det er helt rimeligt at antage at de tilføje op til 20% af vores indkomst, skære vores forbrug ned til $32.000 om året i pension. Ekstreme nøjsomhed: Dette er defineret som værende en ekstraordinær saver med lave omkostninger i forhold til indkomst.

Det er en næsten usynlig skat på rigdom, som kan ødelægge dit finansielle sikkerhed hvis du ikke planlægger korrekt. Førtidspensionister beskæftige sig med spørgsmålet om sygesikring i en række forskellige måder. Livsstil planlægning kan også hjælpe med den økonomiske side af forberede din førtidspension, som den måde, du lever i pensionering kan direkte påvirke hvor meget du vil bruge, og dermed hvor stor en reden æg du kræver.

Leave a Reply

Your email address will not be published.